28. apríla 2020

TATRAVAGÓNKA POMÁHA REGIÓNU

TATRAVAGÓNKA POMÁHA REGIÓNU

Uverejnené  TASR

Po darovaní rúšok a ochranných oblekov nemocnici v Poprade spoločnosť TATRAVAGÓNKA naďalej podporuje región v boji proti koronavírusu.

Predstavenstvo spoločnosti sa rozhodlo venovať Mestu Poprad dar vo výške 12 000,- € na zakúpenie ochranných pomôcok a potrebného vybavenia pre všetkých zamestnancov pôsobiacich v sociálnych službách.

“Myslím, že je na mieste vyjadriť veľké poďakovanie všetkým pracovníkom, ktorí sú denne vystavení obrovskému tlaku na úkor vlastného zdravia a komfortu. Je povinnosťou každého z nás, aby sme im na tento boj vytvorili v rámci svojich možností čo najlepšie podmienky.” uviedol predseda predstavenstva Ing. Alexej Beljajev.

“Ako podnikateľ však musím vyzdvihnúť aj “ekonomickú” obetu, ktorú prinášajú drobní podnikatelia a mnohé firmy. Títo ľudia ostali zo dňa na deň bez príjmu v záujme zachovania zdravia nás všetkých. Na strane druhej, všetci pracujúci sa denne vystavujú riziku nákazy, za čo im tiež právom patrí uznanie. Mimoriadne si cením zodpovedný prístup nielen Popradčanov, ale aj pracovníkov našej spoločnosti TATRAVAGÓNKA, ktorí zodpovedne a trpezlivo, rešpektujúc všetky obmedzenia, denne pomáhajú realizovať výrobné plány našej spoločnosti.” dodal Beljajev.

Nasa Tatravagónka ENG

Odber noviniek

Chcete byť informovaný o novinkách a zaujímavých informáciách týkajúcich sa lídra na európskom trhu nákladnej železničnej dopravy?